NBA:ssa nähtiin viime yönä odotettu tähtien kohtaaminen, kun Luka Doncic ja Stephen Curry ottivat yhteen. Voiton vei nimiinsä kaikilla mittareilla Doncic.

Dallasin slovenialaistaituri taikoi 41 pisteen, 12 levypallon ja 12 syötön tripla-tuplan Dallasin kukistaessa hallitsevan mestarin. Doncic on NBA-historian kymmenes pelaaja, joka on yltänyt 20 vähintään 40 pisteen peliin 24-vuotiaana. Doncic jätti varjoonsa Curryn (32/5/5), joka oli oman joukkueensa tehokkain.

Norman Powell (32) nousi Clippersin ykkösnimeksi Paul Georgen ja Kawhi Leonardin ollessa sivussa, kun Portland kaatui Anfernee Simonsin (37) ja Jerami Grantin (32) vahvasta panoksesta huolimatta. New York sen sijaan nautiskeli Julius Randlen (36) johdolla selvää voittoa Detroitista.

NBA:n viime yön tulokset:
Portland-Clippers 112-118
Dallas-Golden State 116-113
Detroit-New York 110-140