NBA:ssa Utah Jazz nappasi toisen peräkkäisen voittonsa läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin kuuluvasta New Orleans Pelicansista jatkoajan jälkeen 129-132 (62-58, 123-123). Lauri Markkanen säkitti 31 pistettä ja noukki viisi levypalloa.

Jatkoajan viimeisellä minuutilla Jazz johti peliä jo viisi pistettä, mutta Pelicans pääsi kolmen pisteen päähän Zion Williamsin korilla 127-130. Markkanen sinetöi pelin kahdella vapaaheitollaan 7,2 sekuntia ennen loppusummeria.

Jazzin pistekärjeksi nousi kovia koreja ratkaisuhetkillä pussittanut Jordan Clarkson, joka viimeisteli 39 pistettä, viisi levypalloa ja kahdeksan syöttöä.

Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies, kun suomalainen tilastoi 31 pistettä, viisi levypalloa ja kolme syöttöä 42 minuutin peliajalla. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 8/15, joista kolmoset 5/9, ja vapaaheittonsa puhtaasti 10/10.

Pelicansilta vaikeimmat pidettävät Jazz-puolustukselle olivat Williamson (31/8/8 syöttöä) ja CJ McCollum (28/6).

Jazz on nyt läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla 17 voitolla ja 14 tappiolla. Pelicans on taas toisena 18 voitolla ja 10 tappiolla.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Markkasen Lauri liekeissä 🔥🔥

The Finnisher hurjasteli peräti 3️⃣1️⃣ pistettä, kun Pelicans kaatui yön trillerissä jatkoajan jälkeen 132-129 💪🏀 Jazz pyrkii jatkamaan orastavaa voittoputkea seuraavaksi la-su yönä Milwaukee Bucksia vastaan!

#NBAfi #koripallo #koris #Markkaskuu

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Muissa otteluissa Memphis vietti korijuhlia Milwaukeen kustannuksella. Ja Morant (25/10/10) tilastoi tripla-tuplan ja jokainen Memphisin pelaaja pääsi ottelussa pisteille. Mikal Bridges nousi Phoenixin ykkösnimeksi joukkueen kaataessa Clippersin ja Miamin Tyler Herron käsi pysyy kuumana, kun hän paukutti peräti 10 kolmosta pussiin keräten saldokseen 41 pistettä Miamin voittaessa Houstonin. Edellispelissä Herro naulasi yhdeksän heittoa sisään.

NBA:n viime yön tulokset:
Houston-Miami 108-111
Memphis-Milwaukee 142-101
Utah-New Orleans 132-129
Clippers-Phoenix 95-111