Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

AEK:n oli voitettava lohkovaiheen viimeisen kierroksen ottelussa turkkilainen Karsiyaka varmistaakseen jatkopaikkansa ja tilanne näytti pahalta, kun Karsiyaka johti ottelua parhaimmillaan 25 pisteellä. AEK kuitenkin nousi päätösneljänneksellä rinnalle ja saman tien ohi voittamalla lopulta 80-72 (24-40). Madsen saalisti tilastoihinsa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.

AEK sijoittui lohkossa toiseksi ja jatkaa play-in -vaiheeseen. Play-in -vaiheessa sen vastustajaksi tulee turkkilainen Bursa. Joukkueet ratkovat paremmuuden paras kolmesta -menetelmällä ja otteluparin voittaja etenee 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn oli jo aiemmin varmistanut saman lohkon voiton ja päätti lohkovaiheen tyylillä voittamalla päätösottelussa Reggio Emilian 90-66 (44-40). Lohkovoiton turvin Bonn eteni suoraan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen.
Ottelutilastot

Tenerffa juhli niin ikään lohkovoittoa, vaikka hävisi vieraskentällä Rytas Vilnalle 78-85 (40-45). Sasu Salin pussitti yhdeksän pistettä, nappasi kolme levypalloa, syötti kahdesti ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova koki jatkolohkovaiheen toisen tappion, kun se taipui Cholet Basketin vieraana 56-75 (32-34). Hopkins oli joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, kolmen levypallon ja syötön tilastoilla. Palmille kertyi tilastoriville kuusi pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Remu Raitasen 11 pistettä ja seitsemän levypalloa eivät riittäneet siivittämään Albaceteä voittoon Estudiantesin vieraana LEB Oron ottelussa. Estudiantes oli kotikentällään vahvempi numeroin 68-63 (31-36).
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni Itävallan cupin Final Four -lopputurnaukseen voitettuaan Vienna Timberwolvesin selvästi 94-63 (50-28).
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote