Lauri Markkasen All-Star -ottelun arvoinen kausi on ollut kaikilla mittareilla hänen uransa paras. Yhdessä tilastossa hän on NBA:n toiseksi paras.

Markkasen tilastot ovat aivan absoluuttista huippua erityisesti heittoprosenttien ja tehokkuuden mittareilla. Markkanen on heittänyt kahden pisteen heittonsa yli 60-, kolmen pisteen, 40- ja vapaaheitot 80-prosentin tarkkuudella. Hänen lisäkseen vastaavanlaiseen tilastoriviin ovat yltäneet Stephen Curry ja Donovan Mitchell.

Yhdessä tilastossa Markkanen on NBA:n kakkonen heti Nikola Jokicin jälkeen. Markkasen pistekeskiarvo heittoja kohden on sarjan toiseksi paras. Markkanen tilastoi keskimäärin 1,30 pistettä heittoa kohden. Jokicin lukema on 1,34. 

Taakse jäävät kaikkien aikojen parhaana heittäjänä pidetty Stephen Curry (1,29), Zion Williamson (1,28) ja Kevin Durant (1,27).