Sarja jatkui viidellä ottelulla. Voitokkaasti vuotensa päättivät Kouvot, KTP, Seagulls, Kataja sekä Korihait.

Salon Vilpas ei onnistunut jatkamaan voittoputkeaan Kouvojen vieraana. Kotijoukkue oli lopulta vahvempi pistein 100-89.

Kouvolalaisten ykköstykki oli sarjan korintekotilastoa johtava Deshon Taylor, joka heitti 37 pistettä ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Austin Butlerille kirjattiin tupla-tupla 14 pisteellä ja 17 levypallolla. Keyshawn Feazell kirjautti vieraista tupla-tuplan. Hänelle merkittiin 16 pistettä ja 13 levypalloa.

KTP palasi voittokantaan, kun se isännöi Kobria. Kotijoukkue oli ottelussa parempi kolmatta jaksoa lukuun ottamatta eikä kolmannen jakson notkahdus riittänyt nostamaan vieraita voittoon. Sarjapisteet jäivät kotkaan 87-78. Tappiol oli lapualaisille seitsemäs peräkkäinen.

Brandon Sly pussitti 21 pistettä. Roydell Brown 12/12 kasasi tupla-tuplan. Denzel Livingston pussitti vieraille 25 pistettä ja nappasi 11 levypalloa.

KTP löytyy sarjan kuudennelta sijalta. Kobrat on valahtanut kahdeksanneksi.

Seagulls otti neljännen peräkkäisen voittonsa Tapiolan Hongan vieraana. Helsinkiläisille kirjattiin voitto 104-78. Hongalle tappio oli viides putkeen.

Vieraiden Jeffrey Carroll oli ottelun pistekuningas 26 pisteellä. Lisäksi hän kasasi kymmenen levypalloa. Zena Edosomwam 11/18 oli niin ikää vahva. Malcom Duvivier teki espoolaisille 19 pistettä.

Seagulls on sarjassa toisena. Honka löytyy 11. sijalta.

Joensuun Kataja palasi voittokantaan Lahti Basketballin kustannuksella. Kotijoukkue pelasi vahvan kolmannen jakson ja se riitti kantamaan joukkueen voittoon. Sarjapisteet jäivät Joensuuhun 95-87.

Galin Smith 23/10 oli ottelussa tehokas. Hän heitti pelitilanneheitoistaan vain yhden ohi. Amanze Egekeze ylsi samaiseen pistemäärään. Lahden Michael Ertel II oli ottelun korikuningas 26 pisteellä.

Kataja on sarjataulukossa kolmannella sijalla. Lahtelaiset ovat kymmenentenä.

Korihait nappasi sarjapisteet kotikentällään Pyrinnön kustannuksella. Joukkueen toisella ja kolmannella jaksolla hankkima johtoasema piti loppuun asti Pyrinnön loppukiristä huolimatta. Sarjapisteet jäivät Uuteenkaupunkiin 84-81.

Trey Niemi pussitti 17 pistettä ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Samaan pistemäärään ylsi myös Grant Audu. Pyrinnön Ike Smith 26/9 oli ottelun korikuningas.

Korihait nousi voitollaan tasapisteisiin Hongan kanssa. Pyrintö on yhdeksäntenä.