Lauri Markkanen järjesti melkoisen donkkishow’n viime yönä Chicagossa, kun hän iski peräti kahdeksan donkkia yhteen peliin.

Samalla Markkanen nosti kauden donkkien kokonaismäärän 70. Markkanen on ainoa NBA-pelaaja, jolla on tällä kaudella tilillään sekä 70 donkkia että 70 onnistunutta kolmen pisteen heittoa. Kukaan muu ei ole lähimaillakaan.

Vähintään 70 donkin tehneistä pelaajista kolmostilaston kakkosena tulee Kenyon Martin Jr., joka on heittänyt 33 onnistunutta kolmen pisteen heittoa. Markkasen kolmen pisteen heittojen onnistumismäärä on 116.

Vähintään 70 onnistunutta kolmen pisteen heittoa heittäneistä pelaajista Jerami Grant on tehnyt 42 donkkia.

Andy Larsen

@andyblarsen
NBA players with 70 dunks and 70 3s this year:

1. Lauri Markkanen
2. nobody else

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.