NBA:n tähdistöottelun toiset tulokset yleisöäänistä on julkaistu. Lauri Markkasen osalta tilanne säilyy muuttumattomana.

Ensimmäisissä äänestystuloksissa Markkanen oli läntisen konferenssin etukentän pelaajista seitsemäntenä ja jatkaa samalla sijoituksella myös toisen äänestyskierroksen jälkeen. Markkanen on kerännyt yhteensä 854 663 äänen saaliin.

Aloitusviisikon paikka irtoaisi tällä hetkellä 2 950 563 äänisaaliilla, jota pitää hallussaan Anthony Davis. Koko äänestyksen ääniharavana on LeBron James, jolle ääniä on annettu 4 825 229. Toiseksi suurimman äänimäärän on saanut Kevin Durant (4 509 238) ja Giannis Antetokounmpo (3 367 306) hengittää niskaan. Markkasen äänimäärä riittäisi itäisessä konferenssissa viidennelle sijalle.

NBA-fanien äänet painavat 50 prosenttia aloituskenttien valinnassa. NBA-toimittajat ja pelaajat äänestävät omat suosikkinsa ja ne tuovat kekoon 25 prosenttia.

NBA Communications

@NBAPR
LeBron James and Kevin Durant lead their respective conferences in the second fan returns of #NBAAllStar Voting presented by AT&T.

Fans account for 50% of the vote to decide All-Star starters. NBA players and a media panel account for 25% each.

The next fan update is Jan. 19.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.