Suosittu Inside the NBA:n tähtipanelistit valitsisivat Lauri Markkasen yksimielisesti NBA:n tähdistöotteluun vaihtopelaajana.

Markkasen saama äänimäärä sekä fanien, kanssapelaajien että median äänestyksessä ei riittänyt nostamaan häntä aloittajien joukkoon. Seuraavaksi valmentajat äänestävät vaihtopelaajat.

Inside the NBA:n panelistit Shaquille O’Neal, Adam Lefkoe, Charles Barkley ja Kenny Smith nostivat yksimielisesti Markkasen mukaan vaihtopelaajien joukkoon. Barkleyn papereissa Markkasen olisi kuulunut olla jopa aloittaja.

– Toivottavasti Zion Williamson ei ota tätä väärällä tavalla, mutta hän on ollut mielestäni sivussa liian monesta pelistä ja olisin valinnut joko Saboniksen tai Markkasen. Se on vain henkilökohtainen mielipiteeni. Mielestäni ei voi olla sivussa 20 peliä kauden ensimmäisellä puoliskolla eikä se ole mielestäni reilua, Barkley totesi.

Markkasen lisäksi lännestä panelistit nostivat yksimielisesti mukaan Sacramenton Domantas Saboniksen, Ja Morantin ja Damian Lillardin.