Tampereen Pyrintö sai ylemmän jatkosarjan avausottelussaan vieraakseen sarjassa toisena olevan EBT:n. Jännittävä ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen voittoon 97-96.

Joukkueet heittivät avausjaksolla kovalla prosentilla ja ensimmäiselle tauolle mentiin vielä tasatilanteessa. Tämän jälkeen EBT kuitenkin otti hallinnan ja oli pitkään turvallisessa johdossa. Pyrintö kuitenkin taisteli ja nousi päätösjaksolla tasoihin Reili Richardsonin kolmosella.

Viimeisellä minuutilla EBT teki kuitenkin tarvittavat pisteet. Sarjapisteet matkasivat Espooseen.

Ilman Carmen Tyson-Thomasia pelanneen EBT:n tehopelaaja oli Sierra Moore 32/10. Hienosti esiintyi myös Venla Määttänen, joka säkitti 21 pistettä ja teki samalla henkilökohtaisen piste-ennätyksensä. Richardson heitti 29 pistettä.

FoA ohitti Hongan

Forssan Alku sai illan ottelussa vastaansa Hongan. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi 102-95 ja nousi voitollaan sarjassa kolmannelle sijalle.

FoA otti ottelussa komennon itselleen toisen ja kolmannen jakson aikana. Suurimmillaan kotijohto kasvoi 17 pisteeseen. Honka sai päätösjaksolla aikaan pienen kirin, mutta voittoon asti se ei riittänyt.

Caterionn Thompson heitti ottelussa 35 pistettä. Sara Rokkanen oli esillä joka paikassa. Hänelle kirjattiin kymmenen pistettä, kuusi levypalloa ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Madelynn Utti heitti vieraille 30 pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote