Sasu Salin pääsi juhlimaan toista kertaa urallaan FIBA Intercontinental Cupin voittoa, kun Teneriffa kaatoi finaalissa brasilialaisen Sao Paulon.

Teneriffa sai finaalissa vastaansa Etelä-Amerikan hallitsevan mestarin Sao Paulon ja nappasi pokaalin itselleen voittamalla 89-68 (43-35). Salin oli 15 pisteellään joukkueensa paras pistemies yhdessä turnauksen MVP:ksi valitun Bruno Fitipaldon kanssa. Salin saalisti myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.

Teneriffa voitti Intercontinental Cupin kolmannen kerran historiansa aikana. Edellisen kerran se voitti vuonna 2020.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elias Valtosesta ja Rostock Seawolvesista ei ollut Tuomas Iisalon valmentaman Bonnin pysäyttäjäksi, kun Bonn haki 77-62 (46-34)-voiton. Valtonen heitti ottelussa 10 pistettä ja nappasi kaksi levypalloa. Bonn jatkaa sarjassa toisena ja Seawolves on sijalla 11.
Ottelutilastot

ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen Tigers Tübingen nappasi kärkiottelussa 79-68 (49-31)-voiton Vechtasta. Kivimäki täytteli tilastoriviään viidellä pisteellä, levypallolla ja viidellä syötöllä. Tigers on tukevasti toisella sijalla sarjataulukossa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden 79-73 (38-38) nappasi viidennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Klosterneuburg Dukesin 79-73 (38-38). Swans jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote