Lauri Markkanen esiintyi viime yönä ensimmäistä kertaa NBA:n tähdistöottelussa. Markkanen piti kokemusta hienona ja janosi lisää.

Markkanen aloitti vahvasti iskemällä alley-oopeiilla heti 11 pistettä tauluun. Sen jälkeen All-Star –ottelun uuden piste-ennätyksen, 55, tehnyt Jayson Tatum sekä Donovan Mitchell (40) ottivat Team Giannisin ohjat käsiinsä ja siivittävät joukkueen voittoon.

– Aika surrealistista. Odotin innolla koko viikonloppua. Lauantaina sain osallistua kolmen pisteen kilpailuun, mutta tämä oli se mitä odotimme. Hieno kokemus olla mukana. En malta odottaa pääseväni uudestaan, Markkanen totesi Salt Lake Tribunen haastattelussa.

Markkanen valittiin alun perin vaihtopelaajaksi otteluun, mutta Zion Williamsonin loukkaantumisen myötä hän nousi aloitusviisikkoon. Joukkueet valittiin Giannis Antetokounmpon ja LeBron Jamesin toimesta huutoäänestyksellä ja aloittavista pelaajista Markkasen nimi huudettiin viimeisenä. Nikola Jokic luuli olleensa jo viimeisenä huudettu ja lähti jo kävelemään kohti joukkuettaan, mutta Markkanen jäi viimeiseksi. Se ei jyväskyläläistä kuitenkaan harmittanut.

– En välittänyt siitä. Hän luuli olevansa viimeinen, joten hän nousi jo ajoissa seisomaan. Se sai minut näyttämään entistä huonommalta. Syytän häntä, Markkanen heitti piikin Jokicin suuntaan.