Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti tiukan otteen Saksan Bundesliigan runkosarjan kakkospaikasta napattuaan voiton viikonloppuna. Anissa Poundsin vahva 19 pisteen peli ei sen sijaan riittänyt tuomaan Angels Nördlingenille voittoa.

Lehtovaaran Keltern jatkaa vahvasti Saksan Bundesliigassa voitettuaan ALBA Berliinin selvästi 85-62 (47-37). Voitto oli samalla hyvässä vireessä olevalle Kelternille viides kuuteen edellispeliin. Lehtoranta täytteli tilastoriviään seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla, kolmella syötöllä sekä peräti viidellä riistolla. Keltern on sarjassa toisena.
Ottelutilastoihin ei ole saatavissa linkkiä.

Ninni Salmen Herner TC sen sijaan varmisti pudotuspelipaikkansa voitettuaan Saarlouis Royalsin 65-57 (39-28). Salmi heitti kaksi pistettä, nappasi kolme levypalloa ja syötti yhden korin. HTC taistelee kotiedusta ollen neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Venla Varis pääsi juhlimaan Marburgin kanssa tärkeää voittoa, kun Panthers Osnabrück kaatui 73-61 (31-31). Varikselle kirjattiin kolme pistettä ja levypallo. Marburg nousi samalla jakamaan sarjan viimeistä sijaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Anissa Poundsin 19 pisteen iltapuhde jäi laihaksi lohduksi, kun Angels Nördlingen hävisi ALBA Berliinille vieraskentällä 67-73 (38-40). Pounds täytteli tilastoriviään myös kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella riistolla. Elina Koskimies sai yhdet merkinnät piste- ja levypallosarakkeeseen. Angels pitää sarjassa kolmatta sijaa, mutta on tasapistein HTC:n kanssa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Awak Kuier loukkaantui, kun Reyer Venezia aloitti EuroCupin puolivälierät israelilaista Elitzur Ramlaa vastaan 75-80 (39-31)-tappiolla. Kuier ehti pelata reilut kahdeksan minuuttia tilastoiden sinä aikana pisteen ja neljä levypalloa. Joukkueiden toinen osaottelu pelataan torstaina Venetsiassa.
Ottelutilastot

Kuier puuttuikin Venezian kokoonpanosta viikonlopun Italian Serie A1:n ottelusta, mutta Helmi Tulonen oli tositoimissa La Mura Luccan paidassa. Tulonen nappasi levypallon, kun Lucca hävisi kotonaan San Giovannille 54-61 (41-52). Lucca on sarjassa sijalla 12.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Annika Holopaisen Araski hävisi niukasti Jairisin vieraana 74-78 (33-35). Holopainen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä ja levypallolla. Araski on sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen tilastoihin kirjattuun kolme levypalloa ja kaksi syöttöä, kun Bembibre joutui tunnustamaan Ensino Lugon vahvemmakseen numeroin 62-84 (32-42). Anniina Äijänen ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Marianne Kalinin Ferrol porskuttaa LF Challengen kärkipaikalla voitettuaan Paternan vieraskentällä 69-62 (30-30). Kalin kasasi kuusi pistettä, kolme levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik hävisi IK Eos Lundille 63-91 (33-46) Vesiluoman merkkauttaessa seitsemän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston. Tappiosta huolimatta Alvik varmisti runkosarjassa vähintään kahdeksannen sijan, kun runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote