NBA:ssa Lauri Markkanen palasi parketille yhden pelin tauon jälkeen, kun Utah Jazz hävisi niukasti Dallas Mavericksille 116-120 (59-59). Markkanen heitti kovilla tarkkuuksilla 33 pistettä ja noukki kuusi levypalloa.

Aaltoilevassa pelissä Mavericks onnistui keräämään 14 pisteen toisella neljänneksellä, kunnes puoliajan jälkeen Jazz kiri rinnalle ja päätösneljänneksellä johto kääntyi joukkueelta toiselle. Kaksi ja puoli minuuttia ennen loppusummeria Mavericks sai 8-0-juoksun, jolla johtoasema siirtyi lopullisesti dallasilaisille.

Mavericksin pistekolmikon muodosti Kyrie Irving (33/6/8 syöttöä), Luka Doncic (29/10/6) ja Tim Hardaway Jr. (24/4).

Markkanen oli Jazzin pistekärki, kun suomalainen tehtaili 33 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja yhden torjunnan 39 minuutin peliajalla. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 12/20, joista kolmoset 5/9. Vapaaheittoviivalta Markkanen heitti 4/7.

Jazzin toiseksi paras pistemies oli Talen Horton-Tucker (21/6). Jazz pelasi ottelun ilman Jordan Clarksonia, Collin Sextonia ja Walker Kessleriä.

Utah Jazz

@utahjazz
Lauri with his 𝟏𝟑𝐭𝐡 30+ point game this season

#TakeNote | @zionsbank

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Anthony Davis (30/22) oli hurjalla pelipäällä, kun hän auttoi Lakersin voittoon Memphistä. Oklahoma City kaatoi Golden Staten Shai Gilgeous-Alexanderin (33) ollessa tuttuun tapaan joukkueensa ykköstähti ja Golden Statelta Stephen Curry nakkeli 40 pistettä.

Joel Embiid (39) oli jälleen Philadelphian voiton takuumies ja Mikal Bridges (30) siivitti Brooklynin voittoon Houstonista. Bradley Beal (32) esitti parastaan, kun Washington kampesi Detroitin ja voittoihin ylsivät myös Milwaukee ja Charlotte.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Washington 117-119
Orlando-Milwaukee 123-134
New York-Charlotte 105-112
Minnesota-Philadelphia 94-117
Houston-Brooklyn 96-118
Oklahoma City-Golden State 137-128
Dallas-Utah 120-116