Sasu Salinin Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

Teneriffa jatkaa jatkolohkovaiheessa puhtaalla pelillä kaadettuaan niukasti Bilbaon. Tenerffa esitti päätösneljänneksellä hurjan takaa-ajon nousten 13 pisteen takaa 74-72 (35-43)-voittoon. Voittokori syntyi vain 0,4 sekuntia ennen loppua. Teneriffa vei viimeisen neljänneksen 22-9 ja otti neljännen voittonsa sinetöiden siten jatkopaikan puolivälieriin. Salin kasasi yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi riistoa. Bilbaon riveissä Kaarinan Uran kasvatti Emir Sulejmanovic tilastoi 12 pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Bonn otti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa Mestarien liigassa ja lunasti samalla paikan kahdeksan parhaan joukossa, kun Rytas Vilna kaatui selvästi 99-72 (48-37).
Ottelutilastot

AEK otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun se voitti ranskalaisen Limogesin vieraskentällä 69-63 (31-33). Madsen heitti ottelussa kaksi pistettä ja otti yhden levypallon. AEK:lla on nyt neljästä ottelusta kolme voittoa ja se johtaa lohkoaan.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamondin vahva vire sai jatkoa, kun se kirjautti jo neljän peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Quimperin 91-86 (46-48). Seppälä heitti yhdeksän pistettä ja ruokki joukkuekaverinsa korintekoon seitsemän kertaa. Lisäksi hän otti yhden levypallon. Saint-Chamond on nyt 13. kahden voiton päässä kahdeksannesta paikasta.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR katkaisi neljän ottelun tappioputkensa voittamalla Keflavikin 94-87 (46-47). Alanen heitti kolme pistettä ja rohmusi yhdeksän levypalloa, antoi neljä syöttöä sekä otti kaksi riistoa. Voitosta huolimatta KR jatkaa viimeisenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote