Cleveland iski kuusi pistettä viimeisen 24 sekunnin aikana nousemalla kahden pisteen voittoon Brooklynistä.

Cleveland oli vielä ottelun lopulla neljä pistettä perässä, mutta Donovan Mitchell toi Clevelandin ensin kahden pisteen päähän ja sen jälkeen vapaaheittoviivalta pisteen päähän 11 sekuntia ennen loppua. Toisen epäonnistuneen vapaaheiton jälkeen pallo tuli Isaac Okorolle, joka pamautti kolmen pisteen heiton sisään 1,3 sekuntia ennen loppua nostaen Clevelandin voittoon. Mitchell oli Clevelandin tehotykki 31 pisteen saldolla. Mikal Bridges (32) oli Brooklynin paras pistemies.

Paul Georgen ollessa loukkaantuneena Kawhi Leonard (32) otti Clippersin harteilleen ja siivitti joukkueen selvään voittoon Oklahoma Citystä. Shai Gilgeous-Alexander oli OKC:n ykkönen 30 pisteen saldolla. Brandon Ingramin tripla-tupla (30/11/10) siivitti New Orleansin voittoon Charlottesta.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-New York 111-106
Brooklyn-Cleveland 114-116
New Orleans-Charlotte 115-96
Clippers-Oklahoma City 127-105