Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun FoA ja Peka nappasivat toiset voittonsa ottelusarjoissaan.

FoA nappasi voiton kotikentällään. Se pudotti Pyrinnön kyydistään jo avausjaksolla. Voitto kirjattiin joukkueelle 96-78 ja ottelusarja voitoin 2-0.

Avausjakson jälkeen peli tasoittui hieman, mutta kunnollista kiriä Pyrintö ei saanut aikaan. Kotijoukkueella ei lopulta ollut mitään hätää vieraiden kanssa.

Alusta Caterrion Thompson sekä Sara Rokkanen onnistuivat jälleen hienosti. Thompson oli ottelun tehokkain 30 pisteellä, 13 levypallolla ja seitsemällä koriin johtaneella syötöllä. Rokkanen pussitti 20 pistettä. Tera Reed teki Pyrinnölle tupla-tuplan. Hänelle kirjattiin 24 pistettä ja 14 levypalloa.

PeKa jälleen mitalipeleihin

Hallitseva mestari Kotkan Peli-Karhut pelaa tänäkin keväänä mitaleista. Se haki päivän ottelusta voiton 85-76 ja vei puolivälieräsarjansa 2-0.

Vieraat aloittivat vahvasti ja pakottivat Kouvottaret vaikeisiin ratkaisuihin avausjaksolla. Jakso merkittiin PeKa:lle 20-11. Tämän jälkeen kotijoukkue pystyi haastamaan vieraita paremmin, mutta kotkalaiset pitivät johdostaan kiinni loppuun asti.

Natalie Kleemann-Day oli ottelun korikuningatar. Hänelle kirjattiin 31 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Rashida Timbilla rokotti vanhaa joukkuettaan 15 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Alexandria McDonald teki Kouvottarille 24 pistettä ja 13 levypalloa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote