Tuomas Iisalon luotsaama Bonn jyrää vahvasti Saksan Bundesliigassa, kun se kirjautti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa. Sasu Salinin Teneriffa vankisti asemiaan Espanjassa neljän parhaan joukossa.

Bonn kaatoi kotonaan Ludwigsburgin 91-75 (41-41) ja nyt sen voittoputki on Mestarien liigan ottelut mukaan lukien 15 ottelun mittainen. Bonn on hävinnyt viimeksi 2,5 kuukautta sitten. Bonn jatkaa Bundesliigan kärjessä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffan vahva toinen puoliaika oli liikaa Manresalle, kun Teneriffa vankisti asemiaan neljän kärjessä 100-87 (51-59). Salin kasasi 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Remu Raitasen Albacete koki seitsemännen peräkkäisen tappionsa Palencian hakiessa 88-80 (44-43)-vierasvoiton. Raitasen tilastorivi täyttyi kahdesta pisteestä, kahdesta levypallosta ja kahdesta syötöstä. Albacete on jaetulla viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova putosi toisella puoliajalla Timisoaran kyydistä taipuen lopulta kotikentällään 69-80 (39-29). Palmi heitti seitsemän pistettä, nappasi levypallon ja antoi kaksi syöttöä. Hopkinsin tilastoihin kertyi kaksi pistettä.
Ottelutilastot

Islannissa Aapeli Alanen lähenteli tupla-tuplaa 21 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla, mutta KR hävisi kotonaan Stjarnanille 100-118 (46-66). Alanen sai tililleen myös riiston.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin voittoputki katkesi, kun Gunners Oberwart haki pisteet 84-81 (48-55)-voitolla. Tappiosta huolimatta Swans jatkaa sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote