Peli-Karhut nappasi seurahistorian kahdeksannen mestaruuden. Se vei kolmannen ottelun 85-83 ja koko finaalisarjan otteluvoitoin 3-0.

Ensimmäisellä puoliajalla joukkueet eivät saaneet välilleen vielä ratkaisevia eroja. Puoliajalla kotijoukkue johti peliä 43-40.

Kolmannella jaksolla ToPo vei ensimmäiset kolme minuuttia 10-4, mutta sen jälkeen hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Päätösjaksolle lähdettiin Peli-Karhujen johtaessa 66-53.

Vierasjoukkue laittoi päätösjaksolla kaiken peliin. Iggy Allen löysi heittovireensä ja kotijoukkueen johto hupeni kovaa vauhtia. Ebba Pekonen osoitti kylmähermoisuutta ja nosti ToPo:n tasoihin neljä sekuntia ennen loppua.

Draamankaari ei kuitenkaan päättynyt tähän, kun Donica Cosbya rikottiin 2,4 sekuntia ennen loppua. Hänen kätensä ei vapaaheittoviivalla tärissyt, vaan hän upotti molemmat heitot ja PeKa pääsi juhlimaan mestaruutta.

Cosby pussitti lopulta 24 pistettä. Nikolina Zubac säesti 23 pisteellä. Ilmar’I Thomas heitti 34 pistettä vieraille, mutta se ei riittänyt.

Cosby valittiin finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.