Edes Utahin päävalmentaja Will Hardy ei osannut nähdä millainen timantti hänellä oli käsissään, kun Lauri Markkanen siirtyi vaihtokaupan yhteydessä Clevelandista Utahiin.

Markkanen pääsi oikeastaan ensimmäistä kertaan NBA-urallaan hänelle ominaiseen rooliin, jossa hänen monipuolisuuttaan pystyttiin hyödyntämään. Hardy pitääkin Markkasen monipuolisuutta juuri hänen parhaimpana aseenaan.

– Lauri on tehnyt niin hyvää työtä, jotta voi vaikuttaa hyökkäyspelaamiseen eri tavoilla. Luonnollisesti hän on osoittanut taitonsa heittää palloa, mutta hänen fyysisyytensä ajo- ja skriinitilanteissa on antanut hänelle mahdollisuuden tehdä koreja eri tavoin, Hardy kehuu Jazzin verkkosivuilla.

– Joukkueemme tukeutuu Lauriin. Hän on tähdistöpelaaja syystä ja hän on ollut tasainen läpi kauden, ei vain hänen pelaamisensa suhteen, vaan myös hänen lähestymistapansa suhteen. En tiedä mikä on Laurin katto. En usko, että kukaan meistä tietää, mutta olen melko varma, ettemme ole nähneet sitä vielä, Hardy suitsuttaa.