Roope Hintz porhaltaa NHL:n pudotuspelien pistepörssin kärjessä, kun hän merkkautti jälleen kolmen tehopisteen pelin viime yönä.

Hintz sai toisessa peräkkäisessä pelissään tililleen kolme syöttöpistettä, kun Dallas kaatoi Minnesotan 4-0. Hintz on viidessä pudotuspelissä merkkauttanut tehopisteet 4+7 ja on siten pudotuspelien pistepörssin kärjessä. Miro Heiskanen sai ottelussa tililleen syöttöpisteen.

Sebastian Aho jatkoi vahvoja otteitaan pudotuspeleissä iskiessään maalin, mutta se ei riittänyt, kun Islanders kavensi ottelusarjan 3-2-voitolla. Jesse Puljujärvi ja Jesperi Kotkaniemi pääsivät myös tehopisteille syöttöjen muodossa. Antti Raanta kirjautti 19 torjuntaa.

Erinomaiset pudotuspelit pelanneelle Joonas Korpisalolle osui vaikeampi iltapuhde, kun Edmonton latasi hänen taakseen neljä maalia ja hänet otettiin toisessa erässä vaihtoon. Torjuntoja Korpisalolle kertyi 15.

NHL:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Carolina-Islanders 2-3 (3-2)
Dallas-Minnesota 4-0 (3-2)
Edmonton-Los Angeles 6-3 (3-2)

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittää NHL:n pudotuspelejä suorina lähetyksinä.