Aatu Kivimäen edustama ja Daniel Janssonin Tigers Tübingen on voiton päässä noususta Saksan Bundesliigaan. Suomalaisvalmentajien joukkueet esiintyivät jälleen muutenkin edukseen.

Saksan Bundesliigassa Max Besselinkin Göttingen kävi kolme tiukkaa taistelua Bayern Müncheniä vastaan, mutta joutui taipumaan niissä kaikissa. Bayern eteni välieriin voittamalla Götteningenin vieraskentällä 65-54 (36-37). Besselink oli sivussa Göttingenin kokoonpanosta.

Ensimmäistä kauttaan Göttingenissä pelannut 21-vuotias Besselink tilastoi keskiarvoikseen 2,1 pistettä ja 0,8 levypalloa noin kymmenen minuutin peliajalla.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn piti kotiedun, kun se otti toisen voittonsa Chemnitz 99ersista. Bonn meni ottelusarjassa 2-0-johtoon 95-78 (49-40)-voitolla. Seuraavaksi ottelupari suuntaa Chemnitziin.
Ottelutilastot

Kivimäki johdatti 12 pisteellään Tigers Tübingenin voiton päähän noususta Bundesliigaan, kun Tigers kaatoi Karlsruhe Lionsin 83-70 (41-39). Janssonin valmentama miehistö johtaa ottelusarjaa nyt 2-0. Saksan ProA:sta Bundesliigaan nousevat finalistijoukkueet.
Ottelutilastot

Viime sunnuntaina Mestarien liigan pronssikamppailussa kohdanneet Teneriffa ja Malaga iskivät yhteen nyt Espanjan liigan merkeissä. Sunnuntaina Teneriffa juhli pronssia, mutta viikkoa myöhemmin Malaga sai revanssin 75-71 (34-34)-voitolla. Sasu Salin merkkautti tilastoihinsa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Teneriffa pitää edelleen neljättä sijaa hallussaan, mutta Malaga nousi tasapisteisiin, kun yksi kierros on pelaamatta. Nyt on jo varmaa, että joukkueet kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella, mutta kotietu ratkeaa päätöskierroksella.
Ottelutilastot

Remu Raitanen oli sivussa Albaceten kokoonpanosta, kun joukkueen kausi päättyi murheellisesti putoamiseen. Albacete hävisi kauden päätösottelunsa Almansalle 78-97 (43-45). Albacete jäi LEB Orossa viimeiseksi.

Ensimmäistä kauttaan ulkomaan ammattilaiskentillä pelannut Raitanen tilastoi kauden keskiarvoikseen komeasti 10,1 pistettä ja 4,5 levypalloa yli 24 minuutin peliajalla.
Ottelutilastot

Itävallan liigan vuoden valmentajaksi valittu Anton Mirolybov pääsi yhdessä Aleksi Koskisen kanssa tuulettamaan avausfinaalin voittoa, kun Swans Gmunden kaatoi BC Viennan 87-67 (36-33). Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote