Denver Nuggets juhli viime yönä NBA:n mestaruutta, kun se kaatoi Miamin 94-89. Denver juhli historiansa ensimmäistä mestaruutta otteluvoitoin 4-1.

Ottelu oli erittäin tasainen, mutta Miami hallitsi ottelua hienokseltaan. Päätösneljänneksellä Denver osoitti kuitenkin jälleen vahvuutensa ja onnistui nousemaan voittoon. Näin se pääsi juhlimaan historiansa ensimmäistä NBA-mestaruutta.

Denverin ehdoton tähti oli jälleen Nikola Jokic, joka tilastoi ottelussa 28 pistettä, 16 levypalloa ja neljä syöttöä. Jokic voitti ansaitusti finaalien MVP:n. Hän voitti pudotuspelien piste-, levypallo- ja syöttötilastot. Samalla hänestä tuli NBA-historian ensimmäinen pelaaja, joka voittaa kaikki kolme tilastokategoriaa pudotuspeleissä. Finaalien keskiarvoikseen hän tilastoi 30,2 pistettä, 14 levypalloa ja 7,2 syöttö.