NBA:n supertähti Damian Lillard on vaatinut seuraltaan siirtoa. Lillard on edustanut koko 11-vuotisen NBA-uransa Portlandia.

Portlandin kaikkien aikojen paras pistemies on ilmoittanut seuralle haluavansa vaihtaa maisemaa. Seitsenkertainen NBA:n tähdistöpelaaja haluaa taistella mestaruudesta eikä hän näe Portlandin kilvoittelevan pytystä lähiaikoina.

Huhuissa Lillardin mahdolliseksi uudeksi osoitteeksi on nostettu muun muassa Miami, Brooklyn sekä Philadelphia. Lillard haluaisi tiettävästi Miamiin, mutta seurojen välillä ei ole vielä käyty vakavampia keskusteluja asiasta.

Lillard tilastoi viime kaudella pistekeskiarvokseen 32,2 pistettä. Hän oli vaatinut Portlandia rakentamaan joukkueen, joka voisi taistella mestaruudesta, mutta kun sellaista ei ollut näköpiirissä, päätti Lillard tehdä omat ratkaisunsa. Lillardin aikakaudella Portlandin menestys pudotuspeleissä on jäänyt vähäiseksi. Se on kerran selvittänyt tiensä konferenssifinaaleihin ja ainoastaan neljästi ensimmäiseltä kierrokselta eteenpäin.