Ensimmäiset naisten korissarjat pyörähtivät käyntiin Euroopassa, kun pallo nousi ilmaan Espanjassa ja Belgiassa. Elina Aarnisalo ja Lotta-Maj Lahtinen tekivät samalla debyyttinsä ammattilaissarjoissa.

Lahtisen Sedis Basquet aloitti Espanjan liigan niukalla tappiolla Barcan ollessa parempi lukemin 66-63 (37-27). Lahtinen sai tilastoihinsa seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Marianne Kalin sai Ferrolin kauden avauksessa vastuuta lähes 33 minuuttia, kun sarjanousija avasi kautensa voitolla kaataessaan Araskin 71-66 (33-28). Kalin heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja tilastoi myös kolme levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. Anniina Äijänen puolestaan tilastoi reilussa seitsemässä minuutissa kolme pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Belgiassa Aarnisalo teki vahvan debyytin ulkomaan kentillä, kun hän heitti seitsemän pistettä reilussa 21 minuutissa Kangoroes Mechelenin voittaessa Waregemin 90-50 (45-28). Aarnisalo täytteli tilastojaan myös kahdella levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote