Naisten Korisliiga saatiin käyntiin, kun HBA emännöi päivän ainoassa pelissä Vimpelin Vetoa. Heti kauden avauksessa jouduttiin ratkaisua hakemaan jatkoajalta. Sen päätteeksi ViVe oli parempi 94-93.

Märsky oli terävämpi ottelun alussa. Joukkueen puolustus piti vieraat kurissa ja avausjakso merkittiin kotijoukkueelle 22-11.

Tämän jälkeen pelin hallinta siirtyi ViVe:lle. Joukkue oli hieman vahvempi toisella jaksolla ja vei varsinkin kolmatta jaksoa selvästi.

HBA-Märsky ei kuitenkaan hevillä luovuttanut vaan hengitti vieraiden niskaan. Helsinkiläiset tasoittivat Lilli Hakkaraisen kolmen pisteen heitolla 33 sekuntia ennen loppusummeria ja edessä oli jatkoaika tilanteessa 79-79.

Jatkoajalla kumpikaan joukkue ei onnistunut rakentamaan isoa eroa. Vieraiden Samatha Breen nosti joukkueen voittokorin 13 sekuntia ennen loppua.

Vieraista Sirena Tuitele ja Breen urakoivat kumpainenkin 45 minuuttia. Tuitele kirjautti tupla-tuplan 29 pisteellä ja 13 levypallolla. Breen oli lähellä tripla-tuplaa. Hänelle merkittiin 29 pistettä, yhdeksän koriin johtanutta syöttöä ja kahdeksan levypalloa. 17-vuotias Lilli Onnela debytoi pääsarjatasolla HBA:n riveissä 25 pisteellä, 11 levypallolla ja neljällä koriin johtaneella syötöllä.