Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen edustama Paris Basketball otti historiansa suurimman voiton Ranskan ProA:ssa ja jatkaa puhtaalla pelillä. Saksassa ja Sloveniassa puolestaan saatiin sarjakausi korkattua.

Paris Basketball otti historiansa suurimman voiton ProA:ssa, kun se murjoi Le Mansin nurin 112-71 (56-34). Mikael Jantunen oli pirteällä pelipäällä heitettyään yhdeksän pistettä ja koristeli riviään myös viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä. Jantusen plus-miinuslukema +38 oli koko joukkueen paras. Pariisilaiset jatkavat kolmen ottelun jälkeen tappioitta.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salin joutuu odottamaan vielä kauden avausvoittoaan, kun Teneriffa taipui kotonaan Valencialle 86-94 (38-47). Salin jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Severi Kaukiaisen Patrioti Levicen taival Mestarien liigan karsinnoissa päättyi heti ensimmäiseen otteluun, kun AEK Larnaka oli vahvempi 74-66 (45-22). Ottelussa nähtiin sellainen harvinaisuus, että Levice jäi kokonaan ilman pisteitä avausneljänneksen aikana. Levicen kiri toi sen parhaimmillaan kolmen pisteen päähän päätösneljänneksellä, mutta aivan loppuun saakka puristus ei riittänyt.

Avausviisikossa juossut Kaukiainen kantoi kortensa kekoon seitsemällä pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja neljällä syötöllä.

Levicen pelit eurokentillä jatkuvat kuitenkin vielä FIBA Europe Cupin lohkovaiheessa.
Ottelutilastot

Perttu Blomgrenin kausi Sloveniassa alkoi heti Super Cupilla, kun Domzale kohtasi Olimpija Ljubljanan. Olimpija oli vahvempi ja nappasi pokaalin nimiinsä 76-59 (41-34)-voitolla. Blomgren jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Domzale sai myös sarjakautensa avattua, kun se kohtasi Hopsi Polzelan vieraskentällä ja nappasi selvän 100-81 (49-42)-voiton. Jos oli Blomgrenilla Super Cupissa heitto vielä haussa, niin sarja-avauksessa Lapuan Korikobrien kasvatin sihti oli kunnossa hänen pussittaessaan pelitilanneheittonsa 8/9 ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies 22 pisteen saldolla. 29 minuuttia ottelussa vastuuta saanut Blomgren tilastoi myös kaksi levypalloa, kaksi riistoa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Juuri kauden alla kahden vuoden jatkosopimuksen Academics Heidelbergin kanssa tehnyt Joonas Iisalo piiskasi kauden avauksessa miehistönsä ALBA Berliinin kimppuun. Heidelberg pisti Euroliigajoukkueen koville, mutta lopulta albatrossit liitelivät 90-81 (44-39)-voittoon.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Merlins Crailsheim sai kautensa voittoisasti käyntiin, kun Rostock Seawolves kaatui 85-81 (39-35).
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote