Naisten Korisliigassa pelattiin kauden toinen ottelu lauantaina. Kotkassa kohtasivat viime kauden finalistit. ToPo vei ottelusta sarjapisteet 90-59 (41-31).

ToPo otti itselleen kuskin paikan ensimmäisellä puoliajalla. Varsinkin ottelun alku oli joukkueelta hyvä ja puoliajalla vieraiden johto oli kymmenen pistettä.

Kolmannen jakson päätteeksi vierasjohto oli kuusi pistettä. Päätösjaksolla vieraat löivät vielä isomman vaihteen silmään.

PeKa ei pystynyt vastaamaan lopussa helsinkiläisten intensiteettiin. ToPo jätti Peli-Karhut kuuteen pisteeseen ja pääsi vastaavasti viimeistelemään hyökkäyspäässä kovalla prosentilla.

ToPo:sta viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistesaaliiseen. Carmen Tyson-Thomas teki helsinkiläisille 21 pistettä ja keräsi 11 levypalloa. Meri Kanerva heitti 18 pistettä, keräsi kahdeksan levypalloa ja jakoi viisi koriin johtanutta syöttöä.

PeKa oli liikkeellä kapealla kokoonpanolla ja odottelee vielä Natalie Kleemann-Dayn liittymistä joukkueen vahvuuteen. Jalkeilla olleesta ryhmästä parhaiten onnistui Donica Cosby, jolle kirjattiin 15 pistettä.