Mikael Jantunen pääsi iskemään lopullisen niitin Paris Basketballin voitolle, kun Reyer Venezia kaatui EuroCupissa. Daniel Dolenc oli vahvassa vireessä Liettuassa ja Severi Kaukiainen sekä Trey Niemi auttoivat joukkueensa voittoihin Slovakiassa ja Italiassa.

Jantunen upotti viime sekunneilla molemmat vapaaheittonsa sisään sinetöiden ranskalaisjoukkueelle 81-75 (40-41)-vierasvoiton Veneziasta. Jantunen teki vahvaa työtä molemmissa päissä kenttää tilastoiden kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, syötön, kolme riistoa ja torjunnan. Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball on nyt voittanut molemmat ottelunsa EuroCupissa.
Ottelutilastot

Daniel Dolenc loisti Mazeikiun riveissä joukkueen kohdatessa Liettuan liigan ottelussa Euroliiga-joukkue Zalgirisin, mutta hänen 17 pistettään eivät aivan riittäneet Mazeikiun taipuessa 69-73 (43-35). Dolenc kahmi lisäksi viisi levypalloa, antoi syötön ja riisti kertaalleen. Henri Kantosen tilastoriville kirjattiin levypallo ja riisto. Mazeikiu on vielä neljän ottelun jälkeen voitoitta.
Ottelutilastot

Mazeikiu koki myös toisen kirvelevän tappion alkuviikosta, kun se taipui Liettuan cupin lohkovaiheen ottelussa Neptunasille jatkoajan jälkeen 86-87 (33-45, 76-76). Suomalaiskaksikko oli joukkueensa parhaimmistoa, kun Dolenc oli jälleen pistekunkku 15 pisteen saaliilla täytellen tilastojaan myös seitsemällä levypallolla ja kahdella syötöllä. Kantonen komppasi 14 pisteen, neljän levypallon ja seitsemän syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Severi Kaukiainen oli tehokkaana 10 pisteen, kahden levypallon ja kuuden syötön tilastoilla, kun Patrioti Levice kaatoi Komarnon 91-64 (39-43).
Ottelutilastot

Perttu Blomgrenin Domzale aloitti Adrianmeren ABA 2-liigan 73-80 (42-42)-tappiolla Spartak Suboticalle. Blomgren saalisti kaksi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Mikael Laihosen Radom taipui Puolan kakkosliigan ottelussa Koszalinin vieraana 74-98 (38-43). Laihonen heitti kolme pistettä ja täydensi tilastojaan myös seitsemällä levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Italian Serie B:ssä Trey Niemi oli Lumezzanen ykkösnimi heitettyään 20 pistettä, kun Chieti kaatui 85-82 (44-42). Niemi sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Lumezzane on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote