Naisten Korisliigassa pelattiin kauden ensimmäinen Helsingin paikalliskamppailu. Perjantai-illan ottelussa ToPo kaatoi vieraskentällä HBA-Märskyn 100-69 (45-39).

Kotijoukkue aloitti ottelun hyvin ja sai onnistumisia hyökkäyspäässä. Ensimmäiselle tauolle mentiin HBA:n johtaessa kahdella pisteellä. Tämän jälkeen ottelun hallinta siirtyi ToPo:lle ja joukkue nappasi johdon itselleen ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla HBA ei pystynyt enää laittamaan sarjakärjelle kampoihin. ToPo oli selvästi parempi niin kolmannella kuin neljännelläkin jaksolla ja kasvatti kauden voittosaldonsa kolmeen.

Ilmar’I Thomas heitti 22 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. Meri Kanerva kasasi tupla-tuplan 13 pisteellä ja kymmenellä koriin johtaneella syötöllä. Albina Syla oli Märskyn pistehai 18 pisteellä.