Miesten Korisliigassa perjantai-illan otteluvoitot menivät Helsinki Seagullsille ja KTP-Basketille.

Helsinki Seaglulls otti kotona Korisliigan kauden neljännen voittonsa varmoin luvuin 109–91. Tappion kärsinyt vierailija Tampereen Pyrintö ei ole voittanut kaudella vielä yhtäkään ottelua.

Isäntien vahvimmat lenkit kentällä olivat tänään Shavon Coleman ja Mar’Qualen Grant. Colemanille merkittiin 22 pistettä ja viisi levypalloa, kun taas Grant ansaitsi sarakkeeseensa 21 pistettä ja seitsemän koriin johtavaa syöttöä.

Pyrinnön riveissä nähtiin kentällä ensimmäisessä Korisliiga-ottelussaan tuore vahvistus Luther Muhammad. Nuori takamies on pelannut kaksi aiempaa kauttaan Arizona Staten yliopistossa. Perjantaina hän ylsi vakuuttaviin tilastoihin 16 pistettä ja kolme levypalloa. Joukkueen paras pistemies sen sijaan oli Sekou Sylla 22 pisteellään ja 13 levypallollaan.

KTP oli Bisonsia vahvempi Loimaalla

Bisons Loimaan ja KTP-Basketin kohtaaminen ensin mainitun kotikentällä oli niin ikään yhdysvaltalaisvahvistusten pistejuhlaa. Isäntäjoukkue Bisons kärsi ottelussa tappion niukin luvuin 87–93.

Voittajajoukkueen kovimmat tilastonikkarit pelissä olivat Shaun Doss Jr 28 pisteellä sekä Ahmad Rand 14 pisteellä, 12 levypallolla ja peräti viidellä torjunnalla. Vastikään joukkueeseen paluun tehnyt Roydell Brown sai aikaan 14 pistettä.

Bisonsin puolella vahvimmin edusti Dylan Painter, jolle merkittiin 28 pistettä ja 14 levypalloa.

KTP:llä on koossa kauden alulta nyt kolme voittoa, Bisonsilla puolestaan vain yksi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote