Keskiviikon ainoassa Naisten Korisliigan ottelussa Pyrintö haki sarjapisteet EBT:ltä vaiherikkaan ottelun jälkeen 77-70 (38-28).

Pyrintö oli avauspuolikkaalla askeleen emäntien edellä. Vieraat kasvattivat johtoaan vähitellen ja pääsivät toiselle puolikkaalle kymmenen pisteen etumatkalta.

Kolmannella jaksolla EBT kuitenkin paransi peliään huimasti. Kotijoukkue sai Pyrinnön hyökkäykset kuriin ja rokotti kovalla prosentilla toisessa päässä. Jakso merkittiin espoolaisille 25-10 ja he pääsivät päätösjaksolle johdossa.

Pyrintö sai päätösjaksolla hyökkäyspelin uomiinsa. Se kiri nopeasti EBT:n johdon kiinni ja paineli lopulta voittoon.

Geralynn Leaupepe oli ottelun hahmo. Hänelle kirjattiin 18 pistettä, 17 levypalloa, kymmenen riistoa ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Saana Kujala pussitti ottelussa 20 pistettä. Nicole Ogun heitti kotijoukkueelle 21 pistettä.