NBA:n viime yön peleissä nähtiin pari yllätystä, kun Golden State ja Milwaukee hävisivät.

Golden State hävisi yllättäen kotikentällään Clevelandille Stephen Curryn 30 pisteen saaliista huolimatta. Cleveland onnistui laajalla rintamalla, sillä pistekärkenä hääri Caris LeVert 22 pisteen saldolla.

Toinen yllätys nähtiin, kun Orlando kaatoi Milwaukeen. Kyseessä oli ensimmäinen kerta viiteen vuoteen, kun Orlando kukisti Milwaukeen. Paolo Banchero (26/12) toimi Orlandon tehomiehenä ja Giannis Antetokounmpo (35/12) vastasi Bucksin kovimmista tehoista.

Yllätystä ei nähty sen sijaan Bostonissa, jossa kotijoukkue jyräsi Jaylen Brownin (29) ja Jayson Tatumin (27) johdolla selvään voittoon Torontosta. Miami pääsi juhlimaan voittoa Atlantan vieraana, kun Bam Adebayo (26/17) toimi joukkueensa veturina.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Milwaukee 112-97
Boston-Toronto 117-94
Atlanta-Miami 109-117
Golden State-Cleveland 110-118