Naisten Korisliigassa palattiin parketille pienen tauon jälkeen. Illan ainoassa ottelussa HBA-Märsky nappasi kotivoiton Kouvottarista 77-64 (39-27).

Emäntien ensimmäinen jakso ja etenkin sen loppu oli vahva. Sen ansiosta joukkue karkasi kymmenen pisteen johtoon. Sen jälkeen peli tasoittui, mutta puoliajalle mentiin Märskyn komennossa.

Kouvottarien kannalta parhaat hetket osuivat kolmannelle jaksolle, jonka aikana kotijohto kutistui neljään pisteeseen. HBA:n käsi ei kuitenkaan tärissyt ratkaisuhetkillä ja joukkue nappasi kauden neljännen voittonsa.

Lilli Onnela 15/6 oli helsinkiläisten pistekuningatar. Albina Syla taisteli vahvasti korin alla ja sai kasaan tupla-tuplan 13 pisteellä ja 12 levypallolla. Vieraista Shaiquel McGruder pussitti 21 pistettä. Sarah Toeaina pelasi kauden ensimmäisen pelinsä kouvolalaisten riveissä upottaen 13 pistettä.