Awak Kuier ja Helmi Tulonen palasivat vahvasti maajoukkuetauon jälkeen tositoimiin seurajoukkueissaan. Lotta-Maj Lahtinen ja Sara Rokkanen esiintyivät myös edukseen.

Awak Kuier jatkoi siitä mihin EM-karsinnoissa jäi, kun hän johdatti Reyer Venezian 74-51 (32-28)-voittoon Campobassosta. Kuier oli joukkueensa ykkönen 13 pisteen, yhdeksän levypallon ja riiston tilastoilla. Reyer Venezia jatkaa sarjan kärjessä tappioitta.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen oli niin ikään pelipäällä 13 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla, mutta Sanga Milano taipui Dinamo Sassarille 69-79 (25-38). Tulonen antoi myös yhden syötön. Sanga Milano on voittanut yhden ottelun.
Ottelutilastot

Espanjan liiga palasi maajoukkuetauolta ryminällä heti kahdella ottelukierroksella. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet palasi voitokkaasti kaataen Celta Vigon 75-69 (42-34). Lahtinen heitti neljä pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Sedis kuitenkin hävisi Bizkaian vieraana 64-78 (27-35). Tällä kertaa Lahtinen oli joukkueensa korikuningatar 12 pisteen saaliilla ja kahmi lisäksi viisi levypalloa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrolin paluu oli kovin mahdollinen, kun se kohtasi sarjan kärkikaksikon. Sarjakakkoselle Zaragozalle Ferrol pisti hyvin kampoihin, mutta joutui taipumaan 57-63 (35-31). Kalin oli Ferrolin parhaimmistoa nostaen yhdeksän pistettä ja nappasi lisäksi kolme levypalloa, syötön ja riiston. Äijäselle tilastoitiin neljä levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Sarjakärki Avenidan kanssa kyyti oli hieman kylmempää, kun Avenida puolusti Ferrolin nurin 64-39 (39-19). Ferrol onnistui toisella neljänneksellä tekemään kaksi pistettä ja kolmannella neljä. Äijänen auttoi joukkuettaan kolmella pisteellä ja viidellä levypallolla. Kalin otti yhden levypallon.
Ottelutilastot

Keltern jatkaa Bundesliigan piikkipaikalla puhtaalla pelillä, kun se kaatoi Saarlouis Royalsin selvästi 81-69 (39-34). Elina Koskimies heitti viisi pistettä ja jakeli saman verran syöttöä kahden levypallon lisäksi.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle nappasi kotikentällään 79-71 (37-26)-voiton Eisvögel Freiburgista. Poundsin tilastosarakkeet täyttyivät kuudella pisteellä, levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Lions on kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen taipui kotonaan niukasti Panthers Osnabrückille 70-71 (35-35). Lehtoranta kunnostautui kahdeksan pisteen, neljän levypallon, viiden syötön ja riiston tilastoilla. Angels lentää sarjassa neljäntenä. 
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Belgiassa Elina Aarnisalo pääsi nautiskelemaan, kun Kangoeroes Mechelen murskasi Sparta Lummen 103-34 (49-18). Aarnisalo operoi tilastoikseen neljä pistettä, levypallon ja kaksi riistoa. Kangoeroes on viiden pelin jälkeen puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen KARA Trutnov hävisi Ostravalle niukasti jatkoajan jälkeen 80-84 (34-37, 72-72). Rokkanen esiintyi tehokkaasti 13 pisteen, neljän levypallon ja syötön tilastoilla. Trutnovilla on yksi voitto ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoma oli Alvikin sankari, kun hän sinetöi joukkueelle niukan 76-75 (43-45)-voiton kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Uppsalasta. Vesiluoma pääsi vapaaheittoviivalle tasapelitilanteessa pari sekuntia ennen loppua. Vesiluoman ensimmäinen meni ohi, mutta upotti kylmästi toisen sisään ja Alvik pääsi juhlimaan voittoa. Vesiluoma heitti ottelussa neljä pistettä täytellen riviään myös kolmella levypallolla, syötöllä ja riistolla. Voitto oli Alvikille kauden toinen.
Ottelutilastot

Sofia Pelander pelasi vahvasti, kun Norrköping Dolphins voitti Mark Basketin selvästi 79-46 (48-27). Sentteri viimeisteli kuuden pisteen, kuuden levypallon, kahden syötön, riiston ja torjunnan tilastot.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi oli vahvassa vireessä Visbyn paidassa heittäen 10 pistettä, mutta siitä huolimatta Östersund nappasi pisteet 78-61 (39-36)-voitolla. Kaukopaasi sai myös kaksi merkintää levypallo- ja syöttötilastoihin.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote