Miesten Korisliigassa nähtiin kaksi kotivoittoa, kun Korihait ja Kataja Basket puolustivat onnistuneesti kotikenttiään.

Tampereen Pyrinnön vierasmatka Uuteenkaupunkiin sai lupaavan alun, kun kaudella vahvasti menestynyt isäntäjoukkue Korihait joutui hetkittäin kentällä altavastaajan rooliin. Lopulta kuitenkin Korihait piti huolen, ettei Pyrintö saanut vieläkään maistaa ensimmäistä vierasvoittoaan, ja taputteli ottelun luvuin 84–74.

Kentän kovin pistemies oli Korihaiden takapelaaja Wesley Person Jr. 20:llä. Sentteri Javion Ogunyemi tuki työtä 14 pisteellä ja kymmenellä levypallolla, joskin sortui samalla kuuteen menetykseen. Vaihdosta peliin tullut joukkuetoveri Joni Herrala keräsi viisi pistettä, neljä levypalloa ja kolme riistoa.

Pyrinnön vahvin lenkki oli Luther Muhammad, joka upotti 19 pistettä ja nappasi neljä levypalloa.

Kataja karvan verran vahvempi Joensuussa

Kataja Basket ja Bisons Loimaa ottivat mittaa toisistaan Joensuussa, ja kisa oli sen verran tiukka, että lopputulos jäi kiinni Bisonsin viimeisestä heittoyrityksestä. Tuo heitto ei kuitenkaan osunut, joten voittajaksi selvisi isäntäjoukkue Kataja hiuksenhienolla erolla 88–86.

Isäntien kovin luu kentällä oli Amanze Egekeze 27 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Joukkuetoveri Thomas Tumba onnistui viimeistelemään 13 pistettä.

Bisonsin isoin pistemäärä oli Isaac Davidsonin 20.

Lähde: Koripalloliiton tiedote