Elina Koskimies pääsi kuittailemaan suomalaishengessä, kun Keltern kaatoi Roosa Lehtorannan Angels Nördlingenin Saksassa. Elina Aarnisalo säkenöi Belgian liigan kärkiottelussa ja Sofia Pelander dominoi koria Ruotsissa.

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Stars Keltern sai vieraakseen Angels Nördlingenin. Elina Koskimies heitti kuusi pistettä ja antoi kaksi syöttöä Kelternin jatkaessa sarjan piikkipaikalla 90-72 (42-41)-voitolla. Roosa Lehtoranta sai tililleen kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Linda-Lotta Lehtoranta ei ollut Kelternin kokoonpanossa. Keltern on aloittanut kauden puhtaalla pelillä ja Angelsin tilillä on neljä voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle taipui vieraskentällä Veilchen BG 74:lle 64-71 (31-40). Pounds nakutti kolme pistettä kartuttaen tilastojaan lisäksi myös kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Lions on Angelsin kanssa tasapisteissä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Belgian liigan kärkikamppailussa Elina Aarnisalo oli Kangoeroes Mechelenin kärkinimiä, kun kengurut nappasivat 69-63 (46-30)-voiton Royal Castors Brainen vieraana. Aarnisalo viimeisteli Mechelenin kuudesta viimeisestä pisteestä neljä ja heitti koko ottelussa 19 pistettä. Hän täydensi vahvaa iltaansa myös yhdeksällä levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla. Mechelen on voittanut kaikki seitsemän otteluaan.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Sofia Pelander dominoi korin alla kahmien 15 levypalloa Norrköping Dolphinsn voittaessa Visbyn 78-55 (36-32). Pelander oli lähellä tupla-tuplaa, kun hän heitti myös yhdeksän pistettä ja sai tilastoihinsa myös kolme syöttöä ja torjunnan. Norrköping on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik taipui kotonaan niukasti Mark Basketille 86-88 (46-39). Vesiluoma heitti yhdeksän pistettä, nappasi kaksi levypalloa sekä antoi neljä syöttöä ja riisti kahdesti. Alvik on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet piti sarjakärki Avenidan tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 59-65 (30-32). Lahtisen tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol puolestaan taipui kotonaan Valencialle 55-66 (30-29). Äijänen merkkautti viisi pistettä ja neljä levypalloa ja Kalinin tilastoriville kirjattiin piste ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa puhtaalla pelillä Italian liigassa, kun se taivutti San Giovannin nurin 63-57 (33-24). Kuier kasasi tilastoikseen kaksi pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Sagna Milano ei pystynyt haastamaan vieraskentällä Roomaa, vaan taipui 57-95 (17-32). Tulonen auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen ja viiden levypallon tilastoilla.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen KARA Trutnov jäi Zabiny Brnon vieraana vaille mahdollisuuksia häviten 61-86 (31-43). Rokkanen heitti yhdeksän pistettä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote