Kouvottaret emännöi illan ainoassa ottelussa Peli-Karhuja. Vierasjoukkue haki vakuuttavan voiton 96-57 (50-27).

Vierasjoukkue otti ottelussa komennon ensimmäisellä puoliajalla vahvan heittopelinsä ansiosta. Alun vaikeuksien jälkeen myös puolustus parani. PeKa upotti ottelussa 17 vapaaheittoa enemmän kuin Kouvottaret.

Kotkalaiset ratkaisivat ottelun kolmannella jaksolla, joka merkittiin vieraille 25-9. Tämän jälkeen voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Peli-Karhujen puolustus piti huolen siitä, että kotijoukkueesta vain yksi pelaaja ylsi yli kymmeneen pisteeseen.

Da’Nasia Hood pelasi toistaiseksi kauden parhaan pelinsä. Hänelle kirjattiin 25 pistettä ja 17 levypalloa. Veera Pirttinen pussitti 18 pistettä. Sarah Toeaina heitti Kouvottarille 13 pistettä.

Voitolla PeKa nousi sarjassa kolmanneksi ja on varmistanut paikkansa Suomen Cupissa. Marraskuun lopussa sarjan neljä parasta joukkuetta etenevät Final Fouriin, joka pelataan tammikuussa.