Naisten Korisliigassa pelattiin neljä ottelua. Illan voittajia olivat Pyrintö, ToPo, PeKa ja Honka.

Tampereen Pyrintö otti voiton kahden tappiollisen ottelun jälkeen, kun EBT kaatui Tampereella 87-81 (42-51).

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvasti. EBT upotti ensimmäisellä puoliajalla heittoja kovalla prosentilla ja aiheutti Pyrinnölle päänvaivaa puolustuksessa varsinkin avausjaksolla. Vieraat johtivat puoliajalla ansaitusti yhdeksällä pisteellä.

Puoliajalla kotijoukkue oli löytänyt keinoja, joilla hidastaa espoolaisten hyökkäystä. Päätösjaksolle lähdettäessä vieraiden johto oli kutistunut pisteeseen.

EBT oli voitossa kiinni aina viimeiselle minuutille asti. Silloin kotijoukkueen Ellen Järvinen astui isoon rooliin. Hän upotti kovan kolmen pisteen heiton ja viimeisteli loppulukemat vielä vapaaheittoviivalta.

Saana Kujala 23/7 sivusi ottelussa piste-ennätystään. Samaan pistemäärään ylsi myös Kayla Shaw. Nicole Ogun teki vieraille 25 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

ToPo kaatoi FoA:n toistamiseen

ToPo ja FoA ottivat toisen kerran yhteen tällä viikolla. ToPo nappasi voitot molemmista kohtaamisista. Tällä kertaa se haki vieraspisteet 96-69 (57-31).

Ensimmäinen jakso pelattiin tasaisissa merkeissä. ToPo kuitenkin karkasi vielä ennen puoliaikaa. Se vei toisen jakson murskaavasti 34-8 ja pääsi turvallisessa johdossa tauolle.

Tämän jälkeen FoA sai pelinsä paremmin uomiinsa. Se ei kuitenkaan pystynyt kuromaan vieraiden johtoa kiinni ja ToPo jatkoi voittoputkeaan.

Ilmar’I Thomas heitti 27 pistettä ja keräsi kuusi levypalloa. Meri Kanerva sai kasaan 18 pistettä ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Jayda Jansen teki emännille 19 pistettä.

Hood avitti PeKa:n voittoon

Kotkan Peli-Karhut otti viikon toisen voittonsa. Joukkue kaatoi kotikentällään Vimpelin 89-61 (53-33).

PeKa sai otteluun vahvan alun. Joukkueelle kertyi onnistumisia sekä hyökkäys että puolustuspäässä ja avausjakso merkittiin emännille 32-12. Toinen jakso oli tasaisempi ja puoliajalla kotijohto oli 20 pistettä.

Kolmannella jaksolla kotkalaisten johto kasvoi. Suurimmillaan johto kävi 30 pisteessä eikä ViVe:stä ollut uhkaamaan sarjakolmosen voittoa.

Da’Nasia Hood väänsi vahvasti korin alla. Hänelle kertyi 30 pistettä ja 15 levypalloa. Veera Pirttinen pussitti 18 pistettä. Kaikki pisteet tulivat kolmen pisteen heitoilla. Lasha Petree 23/9 urakoi täydet minuutit ja oli vieraiden ykkönen.

Walker hurjana Hongan voitossa

Tapiolan Honka otti kolmannen voittonsa putkeen. Se haki päivän pelissä vieraspisteet Kouvolasta 86-72 (45-40).

Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään isoja eroja. Puoliajalle mentiin vieraiden neljän pisteen johdossa.

Kolmannella jaksolla vierasjohto kasvoi kaksinumeroiseksi. Jakson aikana erityisesti Cierra Walker tuotti emännille vaikeuksia ja säkitti 15 pistettä. Kun Kouvottaret ei enää päätösjaksolla onnistunut kuromaan johtoa kiinni, pääsi Honka kotimatkalle sarjapisteiden kanssa.

Walkerin tilastoihin merkittiin 36 pistettä, 11 levypalloa ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Petra Noponen tarjosi tulitukea 21 pisteellä. Re’Shawna Stone 19/11 teki emännille tupla-tuplan.