Stephen Curry huima kolmen pisteen heittojen putki katkesi viime yönä. Giannis Antetokounmpo puolestaan kirjautti historiaa.

Curry jäi ilman onnistunutta kolmen pisteen heittoa, mutta siitä huolimatta Golden State nappasi voiton Portlandista. Curry yritti yhteensä kahdeksan kertaa kaaren takaa, mutta tällä kertaa sihti ei ollut kohdillaan. Ennen viime yötä Curry oli heittänyt vähintään yhden onnistuneen kolmen pisteen heiton peräti 268 ottelussa peräkkäin. Curryn kärsittyä vaisusta heittoillasta Klay Thompson (28) otti joukkuetta harteilleen.

Giannis Antetokounmposta tuli Milwaukee Bucksin kaikkien aikojen eniten levypalloja napannut pelaaja. Antetokounmpon näppeihin tarttui viime yönä 17 levaria ja hän täytteli tilastojaan myös 26 pisteellä. Joukkueen ykköstykki oli kuitenkin 39 pinnaa heittänyt Damian Lillard.

Boston jatkaa tappioitta kotikentällään voitettuaan Jaylen Brownin (31) toimiessa tällä kertaa parhaana pistemiehenä Orlando-voitossa. Paolo Banchero (36/10) oli Orlandon tehomies.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Orlando 114-97
San Antonio-New Orleans 110-146
Milwaukee-Houston 128-119
Phoenix-Washington 112-108
Portland-Golden State 114-118