Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

Teneriffa nappasi lohkovoiton Mestarien liigassa kaataessaan ranskalaisen Cholet’n vieraskentällä 91-85 (40-42). Salin heitti ottelussa yhden pisteen.
Ottelutilastot

Samassa lohkossa pelanneen Alexander Madsenin VEF Riika olisi tarvinnut voiton Darüssafakasta vieraskentällä, mutta VEF joutui taipumaan 81-87 (41-41). Madsen osoitti taas monipuolisuutensa kahdeksan pisteen, neljän levypallon, viiden syötön, kahden riiston ja kahden torjunnan tilastoilla.

Teneriffa voitti lohkon neljän voiton ja kahden tappion saldolla. VEF:n kohtaloksi tuli jäädä viimeiseksi kahdella voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Strasbourgin apuvalmentajana toimiva Mikko Larkas pääsee joukkueensa kanssa Mestarien liigan jatkolohkovaiheeseen, kun ranskalaisseura kaatoi saksalaisen Oldenburgin 85-77 (41-32). Strasbourg nousi voittonsa myötä lohkonsa piikkipaikalle.
Ottelutilastot

Lohkovoittajina Teneriffa ja Strasbourg etenivät suoraan 16 parhaan lohkovaiheeseen. Strasbourgin kanssa samassa lohkossa pelaavat Malaga sekä voittajat ottelupareista Cholet-Dinamo Sassari sekä PAOK-Tofas. Teneriffan lohkossa ovat puolestaan Hapoel Jerusalem sekä voittajat pareista Rytas Vilna-Peristeri ja Karsiyaka-Breogan.

Lassi Tuovi pääsi kentän laidalla tuulettamaan maukasta voittoa, kun Bologna nousi Euroliigassa 69-67 (28-40)-voittoon Olympiakosia vastaan. Bologna on Euroliigassa toisena.
Ottelutilastot

EuroCupissa Paris Basketball jätti Towers Hamburgin vaille mahdollisuuksia, kun se otti selvän 120-91 (59-48)-voiton. Mikael Jantunen kunnostautui pallorosvona riistäen pelivälineen neljästi ja tilastot karttuivat myös kahdella pisteellä ja levypallolla. Tuomas Iisalon miehistö johtaa lohkoaan 11 voiton ja yhden tappion saldolla.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssa Ilari Seppälä äityi hurjaan iskuun heittämällä 25 pistettä Saint-Chamondin kaadettua Angersin 88-86 (45-41). Seppälä teki tarkkaa työtä upottaen kaikki viisi kolmen pisteen heittojaan ja lisäksi kakkoset putosivat 4/5. Takamies ei kunnostautunut ainoastaan pisteissä, vaan jakoi myös kuusi syöttöä ja nappasi yhden levypallon. Voitto oli Saint-Chamondille toinen peräkkäinen ja se nousi sarjassa seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Estudiantes koki kotonaan niukan 76-78 (37-44)-tappion Leyma Corunalle. Murphy saalisti viisi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Adrianmeren kakkosliigassa, ABA 2:ssa, Perttu Blomgrenin Domzale hävisi kotonaan Zlatiborille 72-89 (38-49). Blomgren sai tilastorivilleen yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Domzalen viikko jatkui tappiollisena, kun se hävisi Sirokin vieraana 63-82 (33-41). Blomgren kirjautti tilastoihinsa kuusi pistettä ja kuusi syöttöä.
Ottelutilastot

Japanin liigassa Sendai 89ersin riveihin vaihtanut Erik Murphy heitti kolme pistettä, otti kolme levypalloa ja torjui kertaalleen Ibaraki Robotsin kaatuessa 75-71 (32-41).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Merlins Crailsheim hävisi Bambergin vieraana 87-97 (39-55). Merlins on sarjassa viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote