Luka Doncic ylsi viime yönä historialliseen saavutukseen ja Boston venytti voittoputkensa yhteentoista murskatessaan Golden Staten.

Doncic oli jälleen elementissään 38 pisteen, 11 levypallon ja 10 syötön tripla-tuplalla, mutta siitä huolimatta Dallas taipui Philadelphian vieraana. Doncicista tuli samalla neljäs pelaaja NBA-historiassa, joka on kolmessa peräkkäisessä pelissä yltänyt vähintään 30 pisteen tripla-tuplaan. Aiemmin vastaavaan ovat yltäneet Oscar Robertson, Russell Westbrook ja Michael Jordan.

Boston otti 11 peräkkäisen voittonsa, kun se murjoi tylyin lukemin Golden Staten 140-88. Boston takoi jo taukoon mennessä 82 pistettä ja johti jo 41 pisteellä, jonka jälkeen Golden Staten tähtipelaajat istuivat penkillä toisen puoliajan. Stephen Curry ylsi neljään pisteeseen kivittäen kaikki yhdeksän kolmen pisteen heittoyritystään ohi. Bostonilta parhaaseen ylsivät Jaylen Brown (29) ja Jayson Tatum (27).

San Antonio pääsi nauttimaan harvinaisesta voitosta, kun tähtitulokas Victor Wembanyama innostui 31 pisteen, 12 levypallon, kuuden syötön ja peräti kuuden torjunnan iltapuhteeseen, kun Indiana kaatui.

Jusuf Nurkic kauhoi Phoenixille peräti 31 levypalloa, joka on samalla seuran uusi ennätys sekä NBA:n korkein lukema 14 vuoteen. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, kun Shai Gilgeous-Alexander (35/8/9) oli jälleen Oklahoma Cityn tähti.

Kärkipään ottelussa Clippers puristi Kawhi Leonardin (32) johdolla pisteen voiton Minnesotasta.

NBA:n viime yön tulokset:
Dallas-Philadelphia 116-120
Minnesota-Clippers 88-89
Boston-Golden State 140-88
Toronto-Charlotte 111-106
Orlando-Detroit 113-91
San Antonio-Indiana 117-105
Cleveland-New York 98-107
Phoenix-Oklahoma City 110-118