EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Roosa Lehtoranta pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Awak Kuier aloitti taistelun EuroCupin finaalipaikasta, kun Reyer Venezia kohtasi London Lionsin. Vaikean avauspuoliskon jälkeen Venezia sai toisella peliään kulkemaan ja petasi Lontoossa pelattavaan toiseen osaotteluun hyvät lähtöasetelmat 68-69 (24-40)-tappiosta huolimatta. Kuier urakoi joukkueensa toiseksi suurimmat minuutit (32) ja kiitti luottamuksesta 12 pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja torjunnalla.

Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan tiistaina 12.3. Lontoossa.
Ottelutilastot

Kuier pääsi viettämään väliviikkoa Italian liigassa, mutta Helmi Tulonen oli Sanga Milanon kanssa tositoimissa Campobassoa vastaan. Tulonen oli joukkueensa ykkönen 22 pisteellä ja tilastorivit täydentyivät myös viidellä levypallolla. Milano on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään, kun Lions Halle haki Angels Nördlingenistä 81-69 (34-34)-voiton. Pounds paukutti 10 pistettä, kolme levypalloa ja riiston. Roosa Lehtoranta auttoi Angelsia 11 pisteen, kahden levypallon ja syötön tilastoilla. Voitolla Lions nousi Angelsin ohi neljänneksi ja joukkueet taistelevat tiukasti pudotuspelien kotiedusta.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtoranta palasi Kelternin kokoonpanoon, mutta siitä huolimatta joukkue joutui kärkiottelussa taipumaan ALBA Berliinille 59-70 (29-36). Lehtoranta sai tilastoihinsa levypallon ja kolme syöttöä. Elina Koskimies kasasi monipuolisesti kolme pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan. Tappion myötä Keltern menetti kärkipaikan ALBA:lle.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Lotta-Maj Lahtisen yli 33 minuutin uurastus jäi vaille kruunua, kun Sedis Basquet hävisi kotonaan Euskotrenille 45-57 (23-32). Lahtinen heitto seitsemän pistettä ja sai tilastohinsa täytettä myös levypallon ja kahden riiston muodossa. Sedis Basquet on 12.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol hävisi kotonaan Gran Canarialle 83-91 (43-49). Kalinin tilastoihin merkittiin levypallo ja kaksi syöttöä ja Äijäselle kertyi viisi levypalloa. Ferrol on nyt kymmenentenä.
Ottelutilastot

Ruotsissa Norrköping Dolphins ei antanut Alvikin yllättää, vaan haki vieraskentältä selvän 84-64 (42-29)-voiton. Lotta Vesiluoma puuttui kotijoukkueen kokoonpanosta ja Sofia Pelander kantoi kortensa Norrköpingin voittokekoon neljällä levypallolla ja syötöllä. Norrköping on sarjassa kolmantena ja Alvik taistelee pudotuspelipaikasta ollen kahdeksas.
Ottelutilastot

Sara Rokkasen KARA Trutnov oli viikolla kahdesti tositoimissa ja saldona oli voitto ja tappio. Trutnovin viikko alkoi komeasti 67-60 (30-34)-voitolla Slovankasta. Rokkanen kuului joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteellä, kolmella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussaan Trutnov ei pystynyt kaatamaan Ostravaa, vaan joutui taipumaan vieraskentällä lukemin 85-92 (49-49). Rokkanen sai tilastoihinsa seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote