Miesten Korisliigan puolivälierät vietiin päätökseen sunnuntaina.

Viimeisenä joukkueena välieräpaikkansa varmisti Joensuun Kataja. Se kaatoi Uudenkaupungin Korihait kovassa trillerissä koriluvuin 71-70

Katajan Elijah Lufile kirjautti 18 pistettä ja 11 levypalloa. Korihaiden Javion Ogunyemi sai nimiinsä 14 pistettä ja 12 levypalloa. Korihaiden korkeimman pistesaldon keräsi Bojan Sarcevic, joka upotti 17 pistettä.

Sarcevic oli luonnollisesti harmissaan.

– Tämä oli hieno ottelusarja, jossa meillä oli tänäänkin mahdollisuus voittaa, mutta pienestä se on kiinni. Kun häviät yhdellä pinnalla kaksi peliä putkeen, niin sitä on vaikea kommentoida, totesi Sarcevic Koripalloliiton tiedotteessa.

Katajasta annettiin tunnustusta vastustajalle.

– Korihait toivat maukkaan mausteen tämän kauden Korisliigaan ja pistivät meidät hyvin ahtaalle. Me saimme onneksi puolustuksen stopit silloin, kun niitä kipeästi tarvitsimme, kommentoi Katajan päävalmentaja Petri Virtanen.

Välierissä Kataja kohtaa BC Nokian. Toisessa välieräparissa Helsingin Seagulls pelaa Kauhajokea vastaan.