Miesten Korisliigan välierät jatkuivat keskiviikkona Helsingissä yllätyksellisissä merkeissä, kun Kauhajoen Karhu voitti Seagullsin pistein 84-81.

Ottelusarja on ollut varsin erikoinen. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet vierasvoittoon Kauhajoen johtaessa sarjaa nyt voitoin 2-1.

Kauhajoen tehokkain pelaaja keskiviikkona oli Topias Palmi, joka pussitti 20 pistettä. Hän säkitti viisi kolmosta sisään.

Kauhajoen pelaajista tehokkaana hääri myös Samuel Givens. Hänelle merkittiin 14 pistettä, viisi levypalloa ja kuusi koriin johtavaa syöttöä.

– On aikamoinen sarja ollut tähän mennessä. Seagulls on hyvä joukkue, eikä yksikään ottelu ole ollut helppo. Tiukka ottelu tänään ratkesi siihen, että pidimme lopussa pään kylmänä. Olemme hävinneet tällä kaudella paljon tämänkaltaisia tiukkoja pelejä, joten tämä oli erittäin hyvä tasonnosto meiltä kaikilta, Kauhajoen Emil Luukkonen kommentoi Ruudun haastattelussa.

Seagullsin tehomies oli Shavon Coleman. Hän heitti 28 pistettä.

Hallitseva Seagulls lähti ottelusarjaan selkeänä suosikkina. Kauhajokea vastaan joukkue on ollut yllättävänkin suurissa vaikeuksissa.

Välierissä pelataan neljästä voitosta. Joukkueet ovat seuraavan kerran vastakkain Kauhajoella lauantaina 27. huhtikuuta.