NBA:n konferenssivälierissä ei nähdä joukkueita Los Angelesista. Lakers ja Clippers putosivat molemmat jatkosta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Hallitseva mestari Denver Nuggets pudotti aiemmin viikolla jatkosta LeBron Jamesin tähdittämän Lakersin voitoin 4-1. Synkkää jatkoa Los Angelesiin seurasi perjantaina, kun Dallas Mavericks voitti Clippersin 114-101 ja meni jatkoon otteluvoitoin 4-2.

Dallas Mavericks

@dallasmavs
Did someone say alley-oop!?

Ottelusarjasta povattiin tasaista, mutta Clippers lähti siihen hienoisena suosikkina. Mavericks oli kovissa paikoissa kuitenkin vahvempi, eikä paremmuudesta jäänyt mitään jossiteltavaa.

Dallasin slovenialaistähti Luka Doncic oli hehkutusten veroinen. Viimeisessä Clippers-sarjan ottelussa hän heitti 28 pistettä ja syötti 13 koria.

Clippersin supertähti James Harden päätti kautensa 16 pisteen iltaan. Hän syötti 13 koria.

Orlando Magicin ja Cleveland Cavaliersin ottelusarjassa ratkaisu venyi seitsemänteen peliin. Magic kykeni kotiparketillaan voittamaan Cavaliersin perjantaina 103-96 ja tasoitti ottelusarjan 3-3:een.

Melisen minuuttia ennen päätössummeria peli oli vielä tasan. Sitten Magic pystyi venyttämään eroa ja puolusti Cavaliersin kiriyritykset tehokkaasti.

Cavaliersin puolustuspeli oli lopussa vaikeuksissa. Viimeiset viisi pistettään Magic teki vapaaheitoista.

Orlando Magic

@OrlandoMagic
WENDELL WITH THE BLOCK

PAOLO WITH THE AND1

Donovan Mitchellin 50 pisteen ilta ei riittänyt Cavaliersille voittoon. Orlandon tehokkain oli 28 pistettä heittänyt vahvaa pudotuspelikevättä pelaava Paolo Banchero.

Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Yhdysvaltain ruostevyöhykkeen sydämessä Erie-järven rannalla sijaitsevassa Clevelandissa tulevana sunnuntaina. Ottelu alkaa jo kello 20 Suomen aikaa.