Supertähti LeBron Jamesin kausi NBA:ssa päättyi jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella hänen seuransa Los Angeles Lakersin hävittyä ottelusarjan hallitsevalle mestarille Denver Nuggetsille.

James on ollut muutaman viikon jo kesälomalla, mutta NBA-koripalloa hän seuraa paikan päällä faninakin. Maanantaina James nähtiin katsomossa kentän laidalla Clevelandissa, kun Cavaliers kohtasi Boston Celticsin.

James on kotoisin Ohion Akronista Clevelandin lähteltä. Cleveland Cavaliers onkin hänelle läheinen seura. James oli myös voittamassa Cavaliersissa NBA-mestaruutta 2016 pelattuaan seurassa 2014-18.

Farkkutakkiin pukeutunut James, joka seurasi ottelua vaimonsa Savannahin sekä pelaaja-agenttinsa Rich Paulin kanssa, sai kotiyleisöltä Clevelandissa valtavat suosionosoitukset. Vaikka James on viimeiset kuusi vuotta edustanut Lakersia, pidetään häntä Cavaliersin fanien piirissä tavallaan yhä Clevelandin pelaajana.

The Athletic NBA

@TheAthleticNBA
The kid from Akron returns 👑

LeBron James is in the building for Game 4 of Cavs-Celtics tonight.

🎥 @NBAonTNT

James on 39-vuotias, mutta ei ole aikeissa lopettaa uraansa. Hän on puhunut jopa mahdollisuudesta pelata NBA-koripalloa poikansa Bronnyn kanssa. Bronny James on ilmoittautunut tulevan kesän NBA-draftiin.

LeBron Jamesilla on sopimus voimassa Lakersin kanssa ensi kaudesta. Vuoden kuluttua nähdään, pelaako hän vielä samassa seurassa Bronny-pojan kanssa.

Tulevana kesänä LeBron James tekee paluun olympiakoripalloon. Hänet on valittu Yhdysvaltain olympiajoukkueeseen Pariisin kisoihin.

LeBronin vierailu ei auttanut Cavaliersia maanantaina. Boston Celtics voitti Cavaliersin koriluvuin 109-102 ja on enää voiton päässä konferenssifinaaleista.