Korisliigan finaalit toukokuussa seiskapelissä BC Nokialle hävinnyt Helsingin Seagulls tiedotti torstaina ensi kauden pelaajasopimuksistaan.

Seagulls vahvistaa, että joukkueen kapteeni Rene Rougeau sekä toinen luottopelaaja Ricky Waxlax jatkavat seurassa. Molempien uusi sopimus on 1+1 -vuotinen.

Rougeau, 38, on pelannut Korisliigassa viisi kautta. Hänellä on neljä Suomen mestaruutta ja yksi hopea.

– Olen sanoin kuvaamattoman kiitollinen siitä, että saan mahdollisuuden palata tähän upeaan joukkueeseen myös tulevalla kaudella. Odotan innolla, että pääsemme aloittamaan matkamme kohti uutta mestaruutta, Rougeau kommentoi Seagullsin tiedotteessa.

Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio on tietenkin iloinen, että avainpelaajat jatkavat.

– Olen iloinen, että Rene ja Ricky jatkavat uraansa Helsingissä. Renen merkitystä joukkueelle on vaikea pelkästään sanoin kuvailla. Hän on taitava pelaajaa ja innostava persoona. Hän tekee muista ympärillään parempia, Vertio sanoi.

Seagullsilla on ensi kaudeksi seitsemän pelaajasopimusta. Seagullsin kokoonpanossa jatkavat: Lenni Hervola, Tuukka Härsilä, Elias Leskinen, Lassi Nikkarinen, Henri Mennander, Rene Rougeau ja Ricky Waxlax.