NBA-draftin toisella kierroksella torstaina yksi pelaaja varasti shown. Kiinnostus keskittyi siihen, varaako Los Angeles Lakers Bronny Jamesin.

Kyllä varasi. Lakers huusi Bronny Jamesin nimen vuorolla 55.

Näin ollen LeBron Jamesista ja hänen pojastaan Bronny Jamesista tulee seurakavereita. NBA:ssa ei vielä koskaan ole pelannut isää ja poikaa samassa joukkueessa ja ensi kaudella tehtäneen historiaa.

Kyse ei liene siitä, riittävätkö Bronny Jamesin taidot vielä NBA:han. Siitä on kyse, miten paljon Bronny ja LeBron saavat yhdessä julkisuutta.

Takamiehen paikalla viihtyvä Bronny James pelasi viime kauden Etelä-Kalifornian yliopiston joukkueessa. Hän selvisi kaudesta 4,8 pisteen, 2,8 levypallon ja 2,1 syötön keskiarvoilla.

LeBron, 39, on NBA:n vanhin pelaaja, mutta on yhä vahvassa iskussa. Hänen viime kauden pistekeskiarvonsa Lakersissa oli 25,7.

Paljon spekuloidaan sillä, jääkö tuleva kausi LeBron Jamesin viimeiseksi. Hän on voittanut jo kaiken, mutta pelaaminen NBA-koripalloa samassa joukkueessa oman pojan kanssa on vielä toteuttamatta. Nyt sellainen on hyvin lähellä.