Salon Vilpas on valintansa tehnyt lokakuussa starttaavaan Korisliigaan. Duon Mikhail Torrance-Joseph Harris täydentää trioksi 203-senttinen sisäpelaaja Matthew Pilgrim.

26-vuotialla Oklahoma Staten kasvatilla on aiempaa ammattilaiskokemusta Turkista ja Ranskasta. Jäntevä sisäpelaaja saapuu Salon katukuvaan elokuun lopulla. Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki on ollut Pilgrimin jäljillä koko kesän.

– Olemme tehneet melkoisen työmäärän Pilgrimin sopimuksen eteen ja viime vuoden vähäinen pelimäärä nilkkavamman vuoksi lienee ainoa syy, miksi miehen kanssa päästiin edes neuvottelemaan. Onneksi tuttu agentti sai miehen vakuutetuksi, että tänne pohjolaan kannattaa lähteä, toteaa Tupamäki Vilppaan verkkosivuilla.

– Hyvässä yliopistossa pelannut Pilgrim on urheilullinen, fyysinen ja kokoisekseen taitava pelaaja, joka tuo korintekovoiman lisäksi ison elementin Vilppaan sisäpuolustukseen ja levypallopelaamiseen, luonnehtii Tupamäki kolmatta vahvistustaan.