Kouvot on tehnyt neljävuotisen sopimuksen Tanskan 18-vuotiaiden maajoukkuesentterin Tobias Reinholtin kanssa.

Hän pelasi tänä kesänä EM-kisoissa muun muassa Kouvojen Tuomas Hirvosta ja Alexander Madsenia vastaan. Maajoukkueen lisäksi Reinholt pelasi viime kaudella Tanskan pääsarjaa Horsens IC:n riveissä. Lisäksi hän oli useamman kuukauden Kroatiassa KK Splitin akatemiassa. Reinholtin kaksi vuotta vanhempi isoveli, tänä kesänä miesten maajoukkueen paras pistemies Esben pelaa siellä ammatikseen.

– Tobias kävi agentuurinsa lähettämänä näytillä ja vakuutti seuramme valmentajat. 90 kilon varteen pitää saada voimaa ja massaa lisää, taidot riittävät jo nyt pelaamiseen hyvällä tasolla. Tobiaksella on hyvä upside ja pituutta (208 cm) ei voi opettaa. Hän tulee harjoittelemaan pelkästään edustusjoukkueemme kanssa ja pelaamaan myös A-junioreissamme. On erittäin tärkeää, että sisääntulojoukkueessa (A-juniorit) pelaajat pystyvät pelaamaan omilla pelipaikoillaan ja samalla konseptilla kuin edustusjoukkue. Suurimmassa osassa seuroistamme se ei ole mahdollista, koska edes nuorten maajoukkueleiritykseen osallistuvista pelaajista (-95ja -96 -syntyneet) ei löydy kuin yksi yli 200cm vitospaikan pelaaja, taustoittaa Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen seuran uusinta pelaajaa Kouvojen sivuilla.

Kouvoilla on sopimukset alkavalle kaudelle Tobias Reinholtin lisäksi JaQuon Parkerin, Ilari Seppälän, Daniel Dolencin, Lawrence Wrightin, Juuso Kauppisen, Alexander Madsenin, Tuomas Hirvosen, Jere Luoman ja Juuso Mäenpään kanssa. Joukkuetta on tarkoitus vahvistaa vielä ainakin ulkomaalaisella sisäpelaajalla.